Let op! Aankondiging spoedonderhoud aankomende nacht

Let op! Aankondiging spoedonderhoud aankomende nacht

Beste Relatie,

Aankomende nacht vindt er tussen 00:00 en 05:00 uur spoedonderhoud plaats. Tijdens dit onderhoud wordt de firmware van de clusterswitches (leaf9 & leaf10) geüpgraded.

In de afgelopen weken is er een bug ontdekt in de firmware van de switches in dit cluster. Na ontdekking van deze bug hebben wij extra monitoring gebouwd die problemen zou herkennen voordat het merkbare impact zou veroorzaken. 

Vanochtend veroorzaakte deze bug echter een incident in een ander VPS-cluster. De fouten manifesteerden zich op een andere manier waardoor de monitoring geen alarm sloeg. Dit incident heeft ons doen besluiten om alle firmware-upgrades versneld door te voeren. 

De nieuwe firmware is niet backward compatible. Om de communicatie tussen te de redundante switches te waarborgen worden de switches op hetzelfde moment geüpgraded. Hierdoor zal jouw omgeving tijdens dit onderhoud maximaal 5 minuten niet bereikbaar zijn. Jouw omgeving zal daarna automatisch zijn taken weer hervatten, hiervoor hoef je niets te doen.

Met vriendelijke groet,

Team CN Work