Gratis linkbuilding

Doormiddel van linkruil

Waarom kiezen voor linkbuilding?

Iedereen wil tegenwoordig hoog in Google staan. Het proces om dit te bereiken noemen we Search Engine Optimization (SEO). Google kent tal van factoren die je ranking in de zoekresultaten van Google beïnvloeden. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel hiervan. Het verzamelen van kwalitatieve links zorgt voor een hogere positie in de zoekresultaten.

Waarom bieden wij gratis linkbuilding aan?

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Met onze gratis linkbuilding tips kan iedereen een start maken met linkbuilding. Je kunt linkbuilding uitbesteden aan een ander bedrijf. Dat is over het algemeen een grote investering. Voor de kleinere bedrijven is dit vaak niet weg gelegd. Dat is zonde! Linkbuilding is het genereren van links naar jouw website. Het gaat niet om de hoeveelheid linken, maar om de relevantie en kwaliteit. Met onze gratis linkbuilding tips kunnen wij jou op weg helpen naar een toppositie.

Voorwaarden links ruilen

Regelmatig controleren wij de kwaliteit van de links die naar onze websites worden geplaatst door middel van onze linkruil mogelijkheden. Hou je aan deze regels om te voorkomen dat jouw links worden verwijderd:

 • – Zorg dat onze backlink op een zichtbare pagina wordt geplaatst (een pagina die dus door de zoekmachines geïndexeerd kan worden);
 • – Zorg ervoor dat je linkpartner pagina een directe link vanaf jouw homepage krijgt (dit mag een link vanuit het menu of footer zijn);
 • – Websites waar onze backlinks worden geplaatst die geen PA of Trustflow ( of een waarde minder dan 10 ) hebben worden door ons afgekeurd en de links worden dus verwijderd;
 • – NO-Follow backlinks worden ook afgekeurd, zorg voor een DO-Follow backlink anders verwijderen wij je links;
 • – Plaats geen backlinks vanaf startpagina klonen, deze hebben voor ons geen toegevoegde waarde en worden dus verwijderd.

Voorwaarden anchor teksten

 • – Adult, medicijn en gokken gerelateerde anchor teksten zijn niet toegestaan;
 • – Anchor teksten zoals: klik hier, meer informatie, volg deze link zijn niet toegestaan;
 • – Niets zeggende anchor teksten zijn niet toegestaan.

Is je linkpartner pagina gewijzigd van url laat het ons dan weten, indien wij niet op de hoogte zijn loop je het risico dat je links worden verwijderd.

  Toch een linkbuilding specialist inschakelen?

  Michaël vertelt u graag meer over linkbuilding uitbesteden en kijkt samen met u naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen.

  Bel 0575 – 473 648 of stuur ons een bericht.

  Michaël Vorentjes / Eigenaar

  Deze gratis linkbuilding tips hebben we reeds gepubliceerd

  Wil je 1x per maand gratis linksuggesties en tips voor je linkbuilding ontvangen per e-mail? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.